iPhone reparation – få hurtig og effektiv hjælp

​10 års erfaring med at reparere alle modeller

Leder du efter et værksted, som tilbyder hurtig iPhone reparation? Så kan du få hjælp af os. Hos Teleservice Birkerød ved vi, at det er frustrerende, når ens telefon ikke virker. Derfor tilbyder vi hurtig reparation af ødelagte telefoner og computere. Vi lægger vægt på kvalitet og anvender kun ordentlige reservedele.

Vi ligger på gågaden i Birkerød, men vi har også kunder fra blandt andet Farum og Holte samt adskillige andre steder. Vi har mere end 10 års erfaring, og vi tilbyder alle former for reparation af iPhone – det gælder alle modeller, men også andre telefonmærker.

Udstyr og reservedele til enhver iPhone reparation

​Vi er eksperter i alle former for iPhone reparation. Måske har du et nedslidt batteri, et defekt kamera på telefonen, en smadret skærm eller en helt ødelagt iPhone. Det klarer vi hurtigt og effektivt.

Det fleste ting som for eksempel en ny iPhoneskærm, et nyt batteri eller et nyt bagkamera kan ordnes med det samme eller i løbet af dagen.

Vi har et alsidigt lager med mange reservedele og forskelligt tilbehør. Hvis vi mangler en reservedel til din telefon, så kan vi typisk skaffe den i løbet af dagen.

Hvad koster reparation af iPhone?

​Vores priser for reparation af iPhone afhænger naturligvis af, hvad der skal laves, og hvad der skal udskiftes. Der er for eksempel stor prisforskel på skærme til nye og ældre modeller.

Du behøver ikke at bestille tid, da vi har walk-in-service. Du er naturligvis velkommen til at ringe, hvis du vil høre mere om vores service eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi vil så forsøge at give et overslag eller en fast pris for den ønskede telefonreparation.

Book en aftale til service og reparation

Kontakt os her eller besøg os nede i butikken.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan varmt anbefales!

Virkelig engageret og hurtig service af venlige, kvalificerede mennesker. Bruger altid Teleservice hvis der er ballade med mobilen.

Irina Nystén, København

God service og hurtig levering

Er vild tilfreds med de lækre produkter jeg har modtaget og yder en perfekt service og hurtigt levering Kan varmt anbefale.

Jane Tvede, Ringkøbing

5 fortjente stjerner​

Jeg har intet andet end godt at fortælle om Teleservice, og kan varmt anbefale dette til ALLE.

Rojhat Agit Yilmaz, Hillerød

Super service man får...

Jeg var inde og få lavet min MacBook og iPhone her forleden. Virkelig god service og behagelige folk der står bag disken.

Yasser El-Ahmad, Hørsholm

Book reparation online eller kig forbi

Du er velkommen til at besøge os på Hovedgaden 31 i Birkerød for hurtig og grundig reparation af smartphones, tablets eller computere – alternativt kan du kontakte os via formularen.

Du kan også skrive til vores mail:

info@birkerod-teleservice.dk

Birkerød Tele Service

Hovedgaden 31, 3460 Birkerød

CVR-nummer​: 36048395

​Mandag – fredag: 10.00 – 17.30

Lørdag: 10.00 – 14.00

Er skaden sket?

Tele Service Birkerød er din lokale reparatør af alt inden for iPhones, iPads, smartphones og tablets. Vi tilbyder hurtig reparation og service til skarpe priser.

Besøg os på vores forretning i Birkerød, og få kvalitesbevidst reparation af glas, teknik m.m.